fbpx
Hoogendoorn

Correctieve maatregelen

Zijn er gebreken of een overschrijding van de legionellabacterie vastgesteld in uw sanitaire installatie? Wij voeren de nodige correctieve maatregelen door en reinigen zo nodig de installatie.

 

Legionella verwijderen

Is er een ernstige overschrijding van de legionellabacterie vastgesteld in uw sanitaire installatie? Wij doen brononderzoek en stellen de oorzaak van de overschrijding vast. Deze punten passen wij aan in de sanitaire installatie. Vervolgens passen wij het legionella beheersplan hierop aan, zodat deze actueel is. Indien nodig kunnen wij de installatie ook chemisch reinigen.

 

Sterk in specialistische projecten

Wij zijn zeer ervaren in het doorvoeren van correctieve maatregelen voor grote, specialistische projecten. Op zo’n manier dat de gebruiker er weinig of geen hinder van ondervindt. Dat is onze kracht. Specialistisch werk dat vraagt om flexibiliteit en verder gaat dan alleen uitvoering.

Wij stemmen de werkzaamheden af met de gebruiker en plannen deze in, maken de ontwerpen en leidingberekeningen. U wordt hierin totaal ontzorgd.

arie, werknemer, hoogendoorn

Werken aan drinkwaterinstallaties in bijvoorbeeld bedrijfsomgevingen met 24/7 continu productie, vrijwel zonder overlast voor de klant is ons niet vreemd.

Arie de Groot

 

Maatregelen voor legionellapreventie

Wij gaan niet zomaar uit van de rapportage van een adviesbureau, maar denken actief mee en adviseren. Bijvoorbeeld als er sprake is van een over dimensionering in leidingwerk. Een te grote waterleiding kan de preventie van legionella nadelig beïnvloeden. Daarom is het soms nodig om een nieuwe leidingberekening te maken van een bestaande drinkwaterinstallatie. Het kan zomaar zijn dat na herberekening blijkt dat met een simpele aanpassing meerdere correctieve maatregelen kunnen vervallen.  Uiteraard is elk project maatwerk. We gaan naar de bron van het probleem en kijken samen: wat is de beste oplossing voor u?

 

Terug naar legionella advies en legionella risico analyse