fbpx
Hoogendoorn

Afvoertechniek

De afvoer van hemelwater en vuilwater moet aan nauwkeurige regelgeving voldoen. Wij verzorgen de volledige afvoertechniek en denken mee over de beste toepassingen voor uw project.

 

 

Complete oplossingen

Onze vakmensen werken aan de meest uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw. Kantoorpanden, sporthallen, musea, ziekenhuizen, shopping malls; wij hebben ruime ervaring in afvoertechniek voor diverse toepassingen. Naast de reguliere afvoer van vuilwater en hemelwater kunnen wij ook oplossingen als pompputten, afscheiders en grijswatersystemen installeren. Wij zijn zeer bekend met certificaten als BREEAM en WELL en kunnen u adviseren over manieren om hemel en vuil water te recyclen op een manier die past bij u en uw project. Denk aan het spoelen van toiletten met regenwater of het bewateren van planten. Of bijvoorbeeld systemen die urinewater apart afvoeren om fosfaten en medicijnen terug te winnen.

 

 

“Je kunt regenwater opvangen en filteren, waarna een pomp het naar de toiletten brengt ook met voorzieningen als het even niet regent. Een duurzame oplossing om water her te gebruiken en te besparen.”

Marco Lek

 

Experts in afvoertechniek

Dankzij onze ruime ervaring in afvoertechniek kunt u vertrouwen op nauwkeurige calculaties en een hoge kwaliteit in de uitvoering. Waar mogelijk bereiden we de installatie van afvoertechniek zo ver mogelijk voor in onze werkplaats. Bijvoorbeeld door complete wanden met inbouwframe, waterleiding en riolering te prefabriceren, of delen van een stortvloer met kleine groepen riolering. Dit leidt tot minimale overlast en een snelle en eenvoudige montage op de bouw.

 

Terug naar uitvoering en disciplines