fbpx
Hoogendoorn

Over ons

Hoogendoorn is de sanitair installatie specialist voor de utiliteitsbouw  in de Randstad. Onze vakexperts adviseren, ontwerpen en installeren systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Van tekentafel tot beheer, wij zijn de partner van bouwend Nederland.

werknemers, hoogendoorn

Onze kwaliteit

Specialist in sanitair

Wij zijn een meester in ons vak en dat zie je terug in alles wat we doen. Van de eerste schetsen van een project tot excellente uitvoering. Elke dag opnieuw willen we de beste zijn. Kwaliteit leveren van het hoogste niveau.

Daarom zitten we bovenop actuele ontwikkelingen in ons vakgebied en passen we de nieuwste technieken en technologie├źn toe in ons werk. Daarin willen we voorop lopen.

 

Bewezen kwaliteit

We blijven ons continu ontwikkelen en investeren in deskundig personeel en goed materieel. Dankzij een grote vaste kern van projectleiders en monteurs blijft die kennis en ervaring gewaarborgd. Ons bedrijf draait op 90 jaar vakmanschap, en dat voel je. In die jaren hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partner die kwaliteit levert op niveau.

De beleidsverklaring behorend bij onze certificeringen is op aanvraag beschikbaar.

Onze certificaten

ISO9001

Safety Culture Ladder trede 2

VCA*

BRL6000-AB deelgebied 7 en 8

ISO 14001