fbpx
Hoogendoorn

Over ons

Hoogendoorn is de sanitair installatie specialist voor de utiliteitsbouw  in de Randstad. Onze vakexperts adviseren, ontwerpen en installeren systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Van tekentafel tot beheer, wij zijn de partner van bouwend Nederland.

werknemers, hoogendoorn

BIM Engineering

 

Uniek in ervaring

Onze engineers combineren hun technische expertise met kennis van het vak. Dat maakt ons uniek. We hebben veel ervaring met grote projecten en weten hoe we u daarin kunnen ontzorgen. Zeker als het gaat om uitdagende projecten als kantoren, hotels, ziekenhuizen en renovaties van monumentale panden. Vanaf de eerste tekeningen denken wij proactief mee en adviseren u waar mogelijk over de beste oplossingen voor uw project.

 

Betrouwbare kwaliteit

Dankzij geavanceerde 3D-software kunnen wij uw ontwerp al voor de bouw nauwkeurig in kaart brengen. Dat zorgt voor een optimale coördinatie en het tijdig ondervangen van mogelijke problemen.

Wij werken al sinds de opkomst van BIM-engineering met deze techniek. Daardoor hebben onze engineers jarenlang ervaring met de software en kunt u vertrouwen op onze kwaliteit.

 


Meer over

BIM Engineering