fbpx
Hoogendoorn
Werken bij

Werken bij Hoogendoorn

Wil jij ook onderdeel worden van Hoogendoorn? Kijk dan snel naar onderstaande vacatures en voor je het weet loop jij op de gaafste projecten als trotse collega van Hoogendoorn.

werknemers, hoogendoorn

Wij zijn Hoogendoorn

Bij ons kom je te werken voor toonaangevende merken en grote projecten die impact maken. Ziggo Dome, Schiphol, Amsterdam Arena, Nieuw Hoog Catharijne  en verschillende kantoren, hotels en winkelcentra; jij werkt op topniveau.

Natuurlijk krijg je van ons de benefits die je verwacht, maar we gaan ook verder. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken met de nieuwste technieken en gereedschappen. Wij willen als bedrijf de beste zijn in ons vakgebied, en dat betekent dat we jou helpen om ook het beste uit jezelf te halen. Want Hoogendoorn zijn we samen en onze mensen zijn onze helden. Zo krijg je als junior medewerker in opleiding hulp van een senior, zodat je snel kunt leren. Wil je een opleiding volgen of doorgroeien? Wij helpen jou vooruit.

 

 

 

 

70 collega's

Echte vaktechneuten met humor en liefde voor het vak.

 

Enthousiast en wil jij aan de slag bij Hoogendoorn?

Bekijk hieronder onze vacatures

 

 

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie naar onze HR manager Stephanie: s.hoogendoorn@hoogendoornbv.nl 

Hart voor de zaak

We zijn een familiebedrijf en dat voel je. Ook al hebben we inmiddels zo’n zeventig medewerkers, de lijntjes zijn kort en de deur van de directie staat altijd open. We hebben hart voor de zaak en zijn trots op wat we doen.

Inmiddels staat de vierde generatie Hoogendoorn aan het roer, maar de koers is nooit veranderd. Hard werken, elkaar aanspreken op verantwoordelijkheden, doen wat je belooft, meedenken en samen gaan voor onze doelen. Met humor en gezelligheid en altijd de blik op de horizon; want bij Hoogendoorn ben je nooit uitgeleerd of uitgekeken.

Welkom in onze familie

We hebben hart voor de zaak, maar ook voor elkaar. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar, op het werk en privé. Je kunt rekenen op je collega’s, kibbeling op vrijdag en biertjes in de werkplaats. Op een Sinterklaasfeest met cadeautjes voor de kinderen en gezellige personeelsuitjes binnen en buiten ons land. We maken lol met elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Typisch Hoogendoorn.