fbpx
Hoogendoorn
Werken bij Hoogendoorn

Join our family

Wil jij werken voor gave opdrachtgevers zoals Ziggo Dome, Schiphol, Amsterdam Arena, Nieuw Hoog Catharijne en verschillende kantoren, hotels en winkelcentra? Bij ons werk je op topniveau! Bekijk de onderstaande vacatures en voor je het weet loop jij op de gaafste projecten als trotse collega van Hoogendoorn.

Bekijk vacatures

Enthousiast en wil jij aan de slag bij Hoogendoorn?

Bekijk hieronder onze vacatures

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie naar onze HR manager Stephanie: s.hoogendoorn@hoogendoornbv.nl 

Projecten

Werken aan de gaafste projecten.

Beste tools

Je krijgt de beste tools.

Familieteam

Je bent onderdeel van de familie.

Hart voor de zaak

We zijn een familiebedrijf en dat voel je. Ook al hebben we inmiddels zo’n zeventig medewerkers, de lijntjes zijn kort en de deur van de directie staat altijd open. We hebben hart voor de zaak en zijn trots op wat we doen.

Inmiddels staat de vierde generatie Hoogendoorn aan het roer, maar de koers is nooit veranderd. Hard werken, elkaar aanspreken op verantwoordelijkheden, doen wat je belooft, meedenken en samen gaan voor onze doelen. Met humor en gezelligheid en altijd de blik op de horizon; want bij Hoogendoorn ben je nooit uitgeleerd of uitgekeken.

Bekijk vacatures

Welkom in onze familie

We hebben hart voor de zaak, maar ook voor elkaar. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar, op het werk en privé. Je kunt rekenen op je collega’s, kibbeling op vrijdag en biertjes in de werkplaats. Op een Sinterklaasfeest met cadeautjes voor de kinderen en gezellige personeelsuitjes binnen en buiten ons land. We maken lol met elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Typisch Hoogendoorn.