fbpx
Hoogendoorn

Over ons

Hoogendoorn is de sanitair installatie specialist voor de utiliteitsbouw  in de Randstad. Onze vakexperts adviseren, ontwerpen en installeren systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Van tekentafel tot beheer, wij zijn de partner van bouwend Nederland.

werknemers, hoogendoorn

Kwaliteit en veiligheid

Zeker van kwaliteit

Wij begrijpen dat u een betrouwbare bouwpartner zoekt die voldoet aan alle regels en kwaliteitsnormen. Daarom  beschikken wij over de certificaten die dat aantonen. Wij leveren de kwaliteit die u verwacht van een sanitair installatie specialist .

Wij gaan verder

Om consistente topkwaliteit te garanderen behalen we naast de standaard certificeringen ook uitzonderlijke certificaten zoals de BRL6010 en BRL6000-AB deelgebied 7 en 8. Daar zijn we trots op. Ook hebben we veel ervaring met het behalen van diverse duurzame certificaten.

kwaliteit en veiligheid, brandblusser, hoogendoorn
Onze certificaten
ISO 9001

Ons ISO-certificaat laat zien dat we voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan het kwaliteitsmanagementsysteem en de manier waarop we met het kwaliteitsbeleid omgaan. Onze interne processen zijn vastgelegd om continue kwaliteit te waarborgen.

BRL6010

Wij mogen legionellapreventie-advies geven voor collectieve leidingwaterinstallaties. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze risicoanalyses en beheersplannen, zowel voor prioritaire als niet-prioritaire locaties. Hiervoor kunt u terecht bij onze eigen legionellapreventie-adviseur.

VCA*

Het certificaat Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) garandeert dat we onze gereedschappen jaarlijks keuren, ongevallen registreren, werken met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en alles doen om onze collega’s zo veilig mogelijk te laten werken.

BRL6000-AB deelgebied 7 en 8

Dankzij onze BRL6000 certificeringen werken wij als preferred supplier op Schiphol. BRL6000-AB bevestigt onze technische kwaliteit. Ons werk is goed, niet alleen onze processen. De certificering deelgebied 7 en 8 toont aan dat we gekwalificeerd zijn voor utiliteits- en woningbouw.

Techniek Nederland

Wij zijn onderdeel van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI), de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.

Erkend leerbedrijf

Een stage bij ons biedt kwaliteit, in opleiding en vakinhoudelijke competenties. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf, geregistreerd bij Kenteq, het kennis en adviescentrum voor technisch vakmanschap.