fbpx
Hoogendoorn

Over ons

Hoogendoorn is de sanitair installatie specialist voor de utiliteitsbouw  in de Randstad. Onze vakexperts adviseren, ontwerpen en installeren systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Van tekentafel tot beheer, wij zijn de partner van bouwend Nederland.

werknemers, hoogendoorn

Samen voor succes

Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je. Wij zijn trots. Trots op de projecten die we maken en trots op de manier waarop we dat doen. Met inmiddels de vierde generatie Hoogendoorn aan het roer en zo’n 70  medewerkers gaan we elke dag voor succes.

Solide basis

Ons familiebedrijf is solide. We zijn financieel sterk en onafhankelijk. In onze continuïteit zijn we ook flexibel en kunnen we snel schakelen, dankzij de korte lijnen in ons bedrijf. We werken samen hard om vaktechnisch het hoogste niveau te leveren voor onze opdrachtgevers, met humor en liefde voor het vak.

Dat zie je terug in onze medewerkers. Die blijven graag bij ons. Daardoor vormen we een hechte club en hebben we de kennis en ervaring in huis om continu op topniveau te presteren.