fbpx
Hoogendoorn

Brandbeveiliging

U wilt een beginnende brand zo snel mogelijk beheersen om aanzienlijke schade en hoog oplopende kosten te voorkomen. Daarom bieden wij brandpreventie en -bestrijdingssystemen voor uw project.

kwaliteit en veiligheid, brandblusser, hoogendoorn

 

Brandbeveiliging op maat

Wij kunnen uw project voorzien van een complete brandblusinstallatie met brandweerhaspels en blussers. Wij e­­ngineeren en monteren onder meer met droge blusleidingen en hydranten, pompinstallaties, lage- en hogedruk haspels voorzien van de benodigde beveiligingen en hogedrukleidingen met de pompinstallaties. Ook wanneer u een specifieke brandblusinstallatie nodig heeft, zijn wij u graag van dienst, zoals bijvoorbeeld bij een ziekenhuis of datacentrum. Zo installeerden wij bij het Holland Protonen Therapie Centrum een ondergrondse brandkraan rondom het gebouw en een hogedruk blusinstallatie voor een luxe jachtbouwer met hogedrukslanghaspels van wel 60 meter. Veiligheid staat voorop.

 

 

“Wij testen letterlijk onze installaties of deze voldoen aan de theoretische berekening die we hebben gemaakt.”

Marco Lek
Kwaliteit gewaarborgd

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze brandblusinstallaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en -normen. Wij gaan niet alleen uit van de theoretische berekening, maar testen ook nauwkeurig of de installaties presteren als gewenst. Daarnaast kunnen wij ook controle en serviceonderhoud uitvoeren, inclusief een keerklepcontrole en periodieke maatregelen. Zo bent u er zeker van dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

Terug naar uitvoering en disciplines