fbpx
Hoogendoorn

Prefab en modulair bouwen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door waar mogelijk modulair te bouwen en onderdelen te prefabriceren ervaart u een minimale impact van ons team op de bouwplaats.

 

 

Prefab

Bij aanvang van uw project bespreken we welke onderdelen we vooraf kunnen fabriceren om een zo efficiƫnt mogelijke uitvoering te realiseren. Dankzij onze ruime werkplaats kunnen we een complete schacht of voorwand constructies bouwen en in een keer transporteren. Daarmee verhuizen we werkzaamheden die we traditioneel op de bouwplaats zouden doen naar onze werkplaats. De geprefabriceerde blokken hoeven we vervolgens op de bouw alleen nog maar aan elkaar te zetten. Denk bijvoorbeeld aan complete toiletwanden waar het inbouwframe, de waterleiding en het riool al aan zitten. Het bouwproces gaat sneller en eenvoudiger, met aanzienlijk minder verkeersbewegingen en rommel op de bouw.

 

Modulair bouwen

We kunnen er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen modulair te bouwen. Dat is niet alleen sneller te monteren maar ook duurzaam. Dankzij een slimme combinatie van profielen en bevestigingen kunnen bijvoorbeeld door ons gebouwde toiletgroepen later gedemonteerd en weer opgebouwd worden op een andere plaats.

Na het uittekenen en maatvoeren bereiden we alle disciplines voor onder ideale omstandigheden in onze werkplaats. We bouwen complete voorzetwanden met inbouwframe, afdrukplaat en closetbevestiging, transporteren de onderdelen en monteren deze eenvoudig op locatie. De hoogwaardig gelamineerde voorzetpanelen zijn bovendien beschikbaar in elk design en kunnen bij beschadiging van vandalisme eenvoudig vervangen worden, voor optimaal gebruiksgemak. Desgewenst kunnen we modulaire onderdelen op voorraad en ruim voor de geplande verbouwing of bouwfase maken.

 

Terug naar uitvoering en werkwijze