fbpx
Hoogendoorn

Proces

We zijn van beginfase tot oplevering een proactieve partner en denken met u mee over de beste oplossingen voor uw project. Daarin streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en een zo kort mogelijke uitvoering.

 

 

Optimale coördinatie

Wij hebben alles in huis: advies, engineering, voorbereiding en montage. Daardoor werken we met een optimale coördinatie en kunnen we snel schakelen, ook bij onverwachte situaties en tussentijdse wijzigingen. Uitstekende relaties met groothandelaars en toonaangevende fabrikanten zorgen daarbij voor een optimaal logistiek proces. Zo kunt u rekenen op de afgesproken kwaliteit én oplevertermijn.

 

Wij hebben veel ervaring met uitdagende projecten waar coördinatie en communicatie extra belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bij de renovatie van een historisch pand of met uitdagende locaties waar de overlast minimaal mag zijn.

 

Terug naar uitvoering en werkwijze

.

“Een nieuw hotel in een historisch pand? Een uitdaging, absoluut. Wij gaan dan in overleg met alle partijen om een oplossing te vinden voor restricties. Een goede communicatie is essentieel en een van onze sterke punten. We hebben niet voor niets een hele club met engineers, modelleurs en adviseurs zitten.”

Marco Lek
Op de bouw

Al in de eerste fases van uw project stemmen we af hoe we de uitvoering zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Bijvoorbeeld door te werken met prefab of modulaire delen. Maar ook op de bouw zelf doen we er alles aan om de overlast te minimaliseren en een optimale flow te realiseren. Al onze monteurs hebben de nodige certificaten, zoals VCA VOL. Dat maakt ons flexibel en zorgt dat we heel snel en veilig kunnen schakelen. Onze korte en directe communicatielijnen zorgen bovendien dat eventuele vragen snel opgehelderd worden. Elk bouwproject heeft standaard een vaste voorman, één centraal aanspreekpunt op de bouw. Monteurs worden naar gelang behoefte op- en afgeschakeld.