fbpx
Hoogendoorn

Flierbosdreef

In de Amsterdamse omgeving ArenApoort, aan de Flierbosdreef, komen 397 appartementen in een oud kantoorgebouw.

BVO 16.500m2
Regio Noord-Hollad
Renovatie

 

Over het project

In het voormalige kantoorpand op de hoek Bijlmerplein en Flierbosdreef in Amsterdam worden 397 appartementen gerealiseerd. Het imposante gebouw, met een oppervlakte van 16.500m2, biedt straks woonruimte voor zowel het sociale segment als het middensegment. Om dit mogelijk te maken, krijgt het gebouw twee extra verdiepingen. Daarnaast is er op de begane grond ruimte voor horeca, winkels en centrale functies. Zo kunnen alle bewoners van het pand gebruik maken van de centrale lobby, een wasserette en de fietsenstalling waar plek is voor meer dan 800 fietsen.

 

Reuring aan de ArenApoort

Het gebouw gaat een positieve bijdrage leveren aan de omgeving ArenApoort. Met de transformatie van het kantoorgebouw komt er meer reuring in de omgeving voor zowel bewoners als ondernemers. In het pand zijn op dit moment al enkele winkels, een openbare bibliotheek en een hotel gevestigd. Deze kunnen open blijven tijdens de werkzaamheden.

 

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden omvatten de gehele installatie ten aanzien van de vuilwaterafvoeren, drinkwater- en hemelwaterinstallatie, sanitair en blusvoorzieningen.