fbpx
Hoogendoorn

Sanitaire installaties

Sanitair installatie is het hart van ons bedrijf. Van ontwerp tot oplevering, wij hebben de kennis en expertise in huis om te voldoen aan de kwaliteitsstandaard die u verwacht.

 

 

Van ontwerp tot oplevering

Onze engineers denken al vanaf de ontwerpfase mee over belangrijke zaken als waterbesparing, hygiëne en veiligheid, comfort, duurzaamheid en bestendigheid. En natuurlijk legionellapreventie. We zitten dicht op de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en nieuwe producten van onze fabrikanten. Zo combineren we vakmanschap met een vooruitstrevende aanpak. We streven in het hele proces naar de hoogste kwaliteit.  Dankzij een nauwe samenwerking tussen onze engineers en monteurs kunt u rekenen op een goed voorbereide en efficiënte uitvoering. Op tijd en binnen budget.

 

Terug naar waterbeheer en beheer

“We doen alles wat met water te maken heeft. Dat doen we duurzaam en innovatief. Indien nodig van gerecyclede producten tot volledig hygiënische non-contact bediening van uw sanitaire toestellen.”

Marco Lek
Slim en duurzaam sanitair

Een sanitaire installatie voor utiliteitsbouw vraagt om excellente voorbereiding en uitvoering, maar ook om slimme keuzes. Wij kunnen u helpen om specifieke doelen te behalen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en waterbesparing. Denk aan een grijswatersysteem om de planten water te geven zoals bij het European Patent Office, het scheiden van afvalwater of een sensor die het water voor een toiletgroep afsluit zodra iemand de ruimte verlaat. Helpen uw Breeam of Well certificaat te behalen is voor ons een uitdaging. Wij kunnen u indien gewenst al vanaf de beginfase van uw project ondersteunen met advies over alles op sanitair technisch gebied, van de keuze voor merk en type sanitair tot het behalen van duurzaamheidscertificaten. Ons team staat voor u klaar.

 

Terug naar uitvoering en disciplines