fbpx
Hoogendoorn

Testing & commissioning

Wij hanteren de hoogste kwaliteitsstandaard voor onze installaties. De kwaliteit borgen wij met nauwkeurige testen en onze commissioning plannen.

 

 

Zeker van kwaliteit

Wij leveren kwaliteit in sanitair installatie. Daar kunt u zeker van zijn. Dankzij testing en commissioning weet u dat onze installaties ook doen wat u van ons gevraagd heeft. Wij meten met precisie dat de juiste hoeveelheid water uit de kraan komt, dat de brandweerhaspels naar behoren functioneren en meer. U bent niet alleen theoretisch verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook in de praktijk. Als bewijs van functioneren ontvangt u een testcertificaat. Wij schrijven zelf een commissioning plan en bespreken met u wat we daarin wel en niet opnemen. Aan de hand van de verwerkingsvoorschriften controleren wij elk detail nauwkeurig voor een optimale kwaliteitsborging. Goed geregeld.

 

.

“Wij maken van tevoren een compleet plan hoe de kwaliteit geborgd blijft. Daarna testen wij dit uitgebreid in de praktijk. Komt er wel of geen water uit de kraan? Zitten de beugels goed en aangedraaid? Daar krijgt de opdrachtgever een document van, die weet dan dat het goed is.”

Marco Lek
Externe kwaliteitscontroleurs

Een slager keurt zijn eigen vlees niet. Daarom werken wij samen met externe kwaliteitscontroleurs en de leveranciers om onze installaties ook door een neutrale partij te laten keuren. Erkende, onafhankelijke partijen helpen ons om kritisch naar ons eigen werk te kijken. Alleen zo kunnen we streven naar het allerbeste resultaat. Zijn er aanpassingen nodig, dan zorgen wij dat deze vakkundig en efficiënt worden doorgevoerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Werk waar wij trots op zijn.

 

Terug naar uitvoering en werkwijze