fbpx
Hoogendoorn

Rotterdam The Hague Airport

RTHA is het tweede regionale vliegveld van Nederland. Jaarlijks vliegen er meer dan 50 miljoen reizigers vanaf de luchthaven. Ter uitbreiding van het vliegveld wordt de bestaande vertrekhal vergroot, realiseren zij een nieuwe aankomsthal en worden installaties gemoderniseerd.

 

BVO m2
Regio Zuid-Holland
Renovatie

 

Over het project

Het vliegveld Rotterdam The Hague Airport kent een snelle doorlooptijd voor passagiers met efficiƫnte processen. Om deze punten te blijven waarborgen is het vliegveld gestart met een verbouwing. De plannen zijn om de bestaande vertrekhal te vergroten, een nieuwe aankomst hal te realiseren en bestaande installaties te moderniseren. Tijdens de renovatie en realisatie is het vliegveld geopend wat zorgt voor een extra uitdaging op dit project.

Onze bijdrage

Hoogendoorn is aan de slag gegaan met diverse werkzaamheden op het vliegveld. Zo ook op het gebied van brandbeveiliging. Er zijn nieuwe droge blusleidingen in de nieuwe vertrekhal gemaakt zodat bij calamiteiten de brandweer bluswater heeft in de vertrekhal, zijn er nieuwe brandhaspelkasten geplaatst en zijn er diverse nieuwe condens afvoeren geplaatst voor de nieuwe luchtbehandeling apparaten. In de nieuwe vertrekhal zijn er aan de buitenzijde stalen hemelwaterafvoeren geplaatst.


Lees meer

Rotterdam The Hague Airport